×
ТЪРСЕНЕ
NachalosBog.bg

За нас

В NachalosBog.bg можете сами да изследвате въпросите си за това кой е Бог и какво би било да го познавате.

  • Ние уважаваме личните ви данни. Използваме „бисквитки“, но за разлика от повечето сайтове, които използват „бисквитки“, ние няма да ви преследваме в Интернет с реклами, ако посетите NachalosBog.bg. Добре дошли сте да посетите нашия сайт веднъж и да не чуете за нас отново.
  • Ние не продаваме никакви продукти. Нито показваме реклами от трети страни.
  • Можете да се абонирате за нашите безплатни имейл серии с увереност. Ние не споделяме (или продаваме) имейл адреса ви. Никога.

В заключение... искаме да можете да изследвате вашите въпроси за живота и Бог, като държите информацията си под свой контрол, а не наш. Всяка статия е описана по искрен начин, като ви помага да прекарате време върху това, което лично ви интересува.

NachalosBog.bg предоставя добре проучени отговори на въпроси, които много хора имат относно Бог и стойността на връзката с Него. Сайтът включва съдържание от много автори, включително такива, които притежават докторска степен в своите области.

Вярваме, че хората имат важни, легитимни въпроси, които заслужават интелигентни, фактически и искрени отговори, без манипулации или принуди. Твърде много хора са измамени от религиозни шарлатани от всякакъв вид, които най-често търсят финансова печалба. (Това е една от причините да не продаваме нищо в NachalosBog.bg, нито да приемаме реклами от трети страни.)

NachalosBog.bg ви дава възможност да зададете въпрос по имейл. Препращаме ви на нашия свързан сайт, EveryStudent.bg, за да изпратите въпроса си. Ще получите обмислен отговор (не предварително подготвен или копиран) от истински човек.

NachalosBog.bg вече има над 20 езикови версии на сайта. Стотици хиляди хора по света са израснали в отношенията си с Бог чрез този сайт.

StartingwithGod.com е създаден и продължава да бъде ръководен от бивш атеист, която е част от нестопанска християнска организация, наречена Cru. Cru е междуденоминационна организация, която си партнира с много християнски църковни деноминации и християнски организации по целия свят. Целта ѝ е да помогне на много хора да познават Исус Христос по личен начин. Ако ви интересува да видите конкретен списък с теологичните вярвания на Cru, моля, изпратете ни имейл.

Ако искате да прочетете конкретната правна Политика за поверителност на нашата организация, тя обхваща много различни части на организацията и е много по-всеобхватна и по-сложна от тази, която би била необходима само за NachalosBog.bg. Въпреки това можете да я видите.

Надяваме се, че ще обмислите възможността да познавате Бог и любовта Му към вас. Няма друга връзка, която можем да изпитаме, и която така напълно да задоволява копнежите на човешкото сърце и съзнание.